Zoek
Risotto met gedroogde tomaten en mozzarella
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
1 eetlepel Bertolli extra vergine
1 ui, in reepjes gesneden
2 teentjes look
1 koffielepel tijm
400 g arborio-rijst
150 g gedroogde tomaten, grof gehakt
zout, peper
50 g Solo
150 g light room
100 g mozzarella, grof geraspt
100 g parmezaan, geraspt
2 eetlepels gehakte basilicum
Bereiding
1
Breng in een stoofpan de bouillonblokjes met
1
5 l water aan de kook.
2
Warm de olijfolie, de uireepjes, de lookteentjes en de tijm op in een microgolfschotel (15 seconden in de microgolfoven met een vermogen van 750 W).
3
Voeg er de rijst en de gedroogde tomaten bij en meng flink.
4
Giet er al mengend ook de groentebouillon bij. Voeg zout en peper toe.
5
Dek af en laat 20 minuten gaar worden (750 W).
6
Voeg de Solo, de light room, de mozzarella en de geraspte parmezaan toe.
7
Meng goed en laat nog 6 extra minuten garen.
8
Haal uit de microgolfoven, meng en dien onmiddellijk op.
Risotto met gedroogde tomaten en mozzarella is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept