Gevulde paprika's met groentepuree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de bouillon met 500 ml water en het bouillonblokje.
  • 2 Kook de rijst gaar.
  • 3 Bak het gehakt al roerend gaar in Solo.
  • 4 Voeg de tomatenpuree, de peper en de gehakte peterselie toe.
  • 5 Snij een hoedje van de paprika's en haal de zaadlijsten eruit.
  • 6 Meng de rijst met het gehakt en voeg enkele eetlepels warme bouillon toe.
  • 7 Blancheer ondertussen de paprika's in zacht kokende vleesbouillon.
  • 8 Vul de paprika’s op met het gehaktmengsel en hou ze afgedekt warm in de oven.
  • 9 Voor de saus:1
  • 0 Breek de bloem met koud kookvocht. 1
  • 1 Laat het paprikakookvocht (of vleesbouillon) samen met de tomatenpuree goed koken en indikken tot 100 ml.1
  • 2 Voeg de gebroken bloem al roerend toe en laat doorkoken.1
  • 3 Breng op smaak met peper, zout en vooral paprikapoeder.1
  • 4 Versier met fijngehakte peterselie.1
  • 5 Dien de gevulde paprika's warm op met de saus.1
  • 6

Gevulde paprika's met groentepuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Gazpacho in borrelglaasjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekleurde groentegeleitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept