Rijstkoekjes

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
  • 2 Stoof de prei en de lente-uitjes aan in een klontje solo.
  • 3 Klop de eidooiers los en meng ze door de rijst met de prei, lente-ui, pinda's, kokosmelk, sojasaus, kerrie en bloem. Kruid goed met peper&zout.
  • 4 Maak bolletjes van het rijstmengsel en duw plat.
  • 5 Bak ze in wat hete solo tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.
  • 6 Serveer lauw of koud als bijgerecht bij een heerlijke BBQ

Rijstkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstkoekjes van Ineke en Mascha
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete rijstkoekjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rijstkoekjes van Ineke en Mascha
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete rijstkoekjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept