Zomerse stoofschotel

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten en verwijderd de zaadjes.Snij deze in blokjes,en dan even laten sudderen met peper en zout.Op het laatste als de saus klaar is de basilicum versnipperen en toevoegen.
  • 2 Snij de courgetten in dunne schijfjes en lichtjes laten stoven in een weinig olijfolie.
  • 3 Ondertussen de ui ,look en gehakt rul bakken,voeg wat thijm erbij en laat garen.
  • 4 Vul nu een ovenschotel met een laagje courgette,daarna de tomaten en een laagje gehakt.
  • 5 Strooi er de parmezaanse kaas over en herhaal dit tot alles op is. Zet de schotel in een voorverwarmde oven 180 gr,gedurende 20 min en daarna even gratineren.
  • 6 Men kan dit opdienen met gebakken rijst.

Zomerse stoofschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept