Oosterse varkensfinettes met gebakken noedels

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Snij het groene gedeelte van de lente-uitjes in stukken van 4CM lang. versnipper het witte gedeelte.
  • 3 Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in lange repen.
  • 4 Laat de noedels 10 minuten weken in heet water en giet af.
  • 5
    Voorbereiding
    10 minuten
  • 6 Verhit de arachideolie in de wok en roerbak de finettes en het wit van de lenteuitjes 3 minuten. Kruid met peper en zout.
  • 7 Voeg de paprikareepjes toe en roerbak nog eens 3 minuten
  • 8 Doe de uitgelekte noedels en de sojascheuten erbij. Roerbak 2 minuten.
  • 9 Voeg het groen van de lente-uitjes, de sojasaus en de suiker toe. Kruid naar smaak bij met peper. Meng goed en laat nog 1 minuut doorwarmen.

Oosterse varkensfinettes met gebakken noedels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept