Rundsplakjes met mosterd op grootmoeders wijze

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in plakjes en bak ze even aan op matig vuur in olijfolie. Laat ze uitlekken en doe de fijngehakte sjalotten in de pan op zacht vuur. Bak ze glazig, giet er de witte wijn over en laat voor de helft inkoken op hoog vuur. Voeg de room en mosterd toe, meng alles goed en voeg er de rundplakjes terug bij. Laat nog 2 min sudderen en breng op smaak met peper en zout. Kook de rijst beetgaar en voeg er de versnipperde bieslook aan toe. Dien onmiddellijk op met prinsessenboontjes.

Rundsplakjes met mosterd op grootmoeders wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Runderbanaan
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundsgebraad met bananen en paprika's
0 min
Bekijk recept