Risotto met rode bietjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de rode bietjes in blokjes van 1 cm. Pel de sjalotjes en snij ze fijn. Fruit ze in wat olijfolie en laat de rijst even meebakken. Giet er de martini bij en laat 3 min sudderen. Voeg de rode bietjes en de helft van de bouillon erbij. Roer regelmatig in de rijst en giet er de rest van de bouillon bij tot de risotto beetgaar is. Schil en rasp de appel. Voeg ze op het einde bij de risotto. Serveer de risotto op een bedje rucola en garneer met basilicum en krullen parmezaan.

Risotto met rode bietjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept