Rijstpap

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook met de saffraan, de vanillesuiker en een snuifje zout.
  • 2 Strooi er de rijst bij. Roer om en draai het vuur op de allerlaagste stand.
  • 3 Dek af en laat 35 minuten heel zacht koken (amper sudderen). Roer af en toe om.
  • 4 Neem de pan van het vuur. Strooi de fijne suiker bij de rijstpap en roer tot die opgelost is.
  • 5 Verdeel over kommetjes of vuurvaste glazen. Serveer lauw of op kamertemperatuur en bestrooi met kandijsuiker, zet er nog een kommetje kandijsuiker apart bij.

Rijstpap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept