Rijsttaart zonder deeg die altijd lukt

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de melk, de rijst en de vanillesuiker (alsof je rijstpap maakt : de rijst moet gaar zijn). Laat daarna afkoelen
  • 2 Klop de eierdooiers en de suiker op en voeg er de lauwe gesmolten boter bij
  • 3 Meng de bloem eronder
  • 4 Meng het geheel onder het ondertussen afgekoelde rijstmengsel
  • 5 Klop de eierdooiers stijf en voeg die ook voorzichtig bij het mengsel
  • 6 Giet het geheel in een beboterde taartvorm en laat 30 min in de oven bakken op 180 °C
  • 7 Laat afkoelen
  • 8 Strooi er wat bloemsuiker over en smakelijk!

Rijsttaart zonder deeg die altijd lukt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Indiase kaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kip met citroen en kruiden
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept