2 Snij de kipfilets in stukjes.Leg de stukjes in een kommetje en doe er kipkruiden overheen en de soyasaus en laat 15 min marineren.
3 Rijst
4 Spoel de rijst zorgvuldig met water ,snij een sjalotje fijn en fruit dit aan in de olijfolie.
5 Voeg daarna er de gewassen rijst aan toe en roer goed om zodat alle rijst in aanraking komt met de olijfolie.Dan aanvullen met water tot de rijst net onder staat.Hierbij doe je dan het bouillonblokje en de tijm.15 min laten sudderen met deksel op een matig vuur tot de rijst gaar is.Water bijvoegen indien nodig.
6 Wok
7 Bak de kipstukjes kort aan in 3 eetlepels arachideolie en haal ze daarna uit de wok zodat ze niet te droog worden.Doe dan de 2 overige eetlepels arachideolie in de wok en wok de groenten en voeg er de overgebleven soyasaus en cayennepeper bij.
8 Dien samen op.Ook heel lekker met tagliatelli ipv rijst