- Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat de erwtjes meekoken. Giet af."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij de champignons in schijfjes."},{"@type":"HowToStep","text":"4. Smelt de boter in een braadpan. Bak de stukjes kip aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"5. Voeg de schijfjes champignon toe en kruid met tijm. Bak gedurende 5 min. op een matig vuurtje."},{"@type":"HowToStep","text":"6. . Schep de stukjes kip en de champignons in een ovenschotel en verdeel er de hamblokjes over. Hou het braadvocht opzij voor de bereiding van de saus."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Meng de verse kaas en de rozijntjes met het braadvocht van de kip. Voeg wat kippenbouillon toe als de saus te dik is."},{"@type":"HowToStep","text":"8. Meng de pasta met erwtjes onder de stukjes kip in de schotel. Giet er de saus over. Bestrooi met geraspte kaas."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Zet 15 min. onder de grill in een op 180 °C voorverwarmde oven."}],"recipeYield":"4 "}