Italiaanse rijstschotel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met het bouillonblokje en het geconcentreerd tomatenpureaa aan de kook, samen met de rijst. Kook de rijst beetgaar (± 15 à 18 minuten). Wel af en toe omroeren, zodat het niet kan aanbranden.
  • 2 Ondertussen het gehakt, de in schijfjes gesneden champignons en de look goed afbakken. Kruiden met peper en zout.
  • 3 Eens de rijst gaar is, doe dan het gehakt en de champignons erbij. Roer goed om. Kruid met oregano (of met provencaalse kruiden). Roer alles nog eventjes goed door elkaar. Laat nog een minuutje pruttelen en klaar!

Italiaanse rijstschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met jus van rode pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept