Zoek
Couscous met tofu
5
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 dl groentebouillon
250 g couscous
400 g tofu
4 lente-uitjes
2 teentjes knoflook
3 tomaten
4 el solo
1/2 bosje peterselie, fijngehakt
sap van 3 citroenen
1/2 tl zwarte peper
50 g verkruimelde feta
Bereiding
1
Verhit de groentebouillon in een pan.
2
Roer de couscous erdoor en laat deze, volgens de aanwijzingen op de verpakking, wellen.
3
Snijd de tofu in 2 cm blokken.
4
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen.
5
Pel en pers de knoflook.
6
Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en hak het vruchtvlees grof.
7
Verhit de solo in een pan.
8
Bak hierin de tofu, lente-uitjes en knoflook 8 tot 10 minuten, onder regelmatig roeren, tot de tofu goudbruin is.
9
Meng in een grote schaal het tofumengsel en de resterende ingrediënten, behalve de feta.1
0
Bestrooi het mengsel met feta en serveer het met de couscous.
Couscous met tofu is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinaziecurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min
Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept