Couscous met tofu

5
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de groentebouillon in een pan.
  • 2 Roer de couscous erdoor en laat deze, volgens de aanwijzingen op de verpakking, wellen.
  • 3 Snijd de tofu in 2 cm blokken.
  • 4 Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen.
  • 5 Pel en pers de knoflook.
  • 6 Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en hak het vruchtvlees grof.
  • 7 Verhit de solo in een pan.
  • 8 Bak hierin de tofu, lente-uitjes en knoflook 8 tot 10 minuten, onder regelmatig roeren, tot de tofu goudbruin is.
  • 9 Meng in een grote schaal het tofumengsel en de resterende ingrediënten, behalve de feta.1
  • 0 Bestrooi het mengsel met feta en serveer het met de couscous.

Couscous met tofu is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept