Gevulde papika's

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de rijst met koud water en kruid het gehakt met peper, zout en paprikapoeder.
  • 2 Was en halveer de paprika's en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
  • 3 Snijd twee paprika's in stukjes en zet de andere vier helften apart. Pel de uien en snipper ze fijn, snijd de gewassen pei in fijne ringen en pel de tomaten en snijd ze in stukken. Schraap de wortelen en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een pan en bak daarin de rijst, het vlees en de groenten gedurende 5 minuten. Schenk de bouillon erbij en kook alles zachtjes gedurende 30 minuten. Zet de vier paprika's in een vuurvaste schaal en vul ze met het mengsel. Schep de rest in de schaal.
  • 4 Roer de zure room en de geitenkaas door elkaar en schep dit mensel over de groenten.
  • 5 Zet de schaal in een voorverwarmde over van 200 graden °C gedurende 30 minuten.
  • 6 Bestrooi met de gehakte groene kruiden en dien op.

Gevulde papika's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept