Zoek
Risotto
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 zakjes witte rijst
2 stuks gele paprika's
3 doosjes (100g) gerookte spekblokjes
2 blikjes tomatenblokjes
1 blikje champignons
2 middelgrote uien
3 teentjes verse knoflook
2 mespuntjes solo boter
Bereiding
1
Neem alle materialen en middelen klaar.
2
Maak de paprika's en de uien proper.
3
Snij de paprika's en de uien in brunoise.
4
Smelt de boter in een kookpot.
5
Doe de spekblokjes in de gesmolten boter.
6
Voeg hier de ui en de paprika aan toe.
7
Laat even gaar stoven.
8
Zet water op voor de rijst.
9
Doe de tomatenblokjes bij de het mengsel.1
0
Voeg hier de champignons aan toe.1
1
Pers de knoflook en voeg deze bij aan je saus.1
2
Doe de zakjes rijst in het kokende water.1
3
Laat deze zolang koken als aangegeven op de verpakking.1
4
Doe de gekookte rijst bij de saus.1
5
Roer alles goed onder elkaar en laat de saus met de rijst doorkoken.1
6
Schep uit en serveer.
Risotto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept