Rijst met appeltjes en kalfsvlees

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de ui en snipper hem fijn. Schil de appels, snij het klokhuis weg en snij ze in dunne schijfjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien tot ze glazig zijn. Voeg er de kalfsreepjes en de appeltjes aan toe en bak tot ze goudbruin zijn.
  • 2 Doe er de kokosmelk bij, de gedroogde rozijnen, kruid met currypoeder, peper en zout en laat 30 minuten bakken. Kook de rijst in een ruime hoeveelheid gezouten water. Gril de amandelschilfers kort in een withete pan. Verdeel de rijst en het vlees met de appels en de saus over 4 borden. Werk af met amandelschilfers en dien op.

Rijst met appeltjes en kalfsvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept