Romige Kip-kerrieragout

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Olie in ruime pan verhitten en ui en bleekselderij op matig vuur 2 min. bakken. Kip toevoegen en 1 min. meebakken. Kerriepoeder en bloem mengen, over kip strooien en omscheppen
  • 2
    Voorbereiding
    swijze
  • 3 Al roerend bouillon in gedeelten bij kipmengsel schenken, volgende scheut pas toevoegen als vorige scheut door bloem gebonden is. Geheel aan de kook brengen en vuur laag zetten. Crème fraîche erdoor roeren en 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Intussen 5 min. voor einde kooktijd van rijst, doperwten door rijst scheppen en meewarmen. Kip-kerrieragout op smaak brengen met zout en peper.
  • 4 Serveertips
  • 5 Doperwtenrijst over vier borden verdelen en kipkerrie-ragout ernaast scheppen. Gerecht met gebakken uitjes bestrooien.

Romige Kip-kerrieragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkerrieragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-kerrieragout
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfs-kerrieragout
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kip-kerrieragout Met Ananas En Cocos
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept