Risotto van Asperges en Gerookte zalm

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snij ze schuin in stukken. Stoof ze aan in boter op een zacht vuurtje. Kruid met pezo. Voeg na 3 min. de rijst toe en meng het geheel goed door elkaar.
  • 2 Blus met de wijn en laat deze een 4-tal min. verdampen. Voeg dan de groentenbouillon toe en laat heel rustig garen onder deksel tot de groentenbouillon is opgenomen.
  • 3 Serveer in een diep bord, overstrooi met geraspte parmezaan, gerookte zalm en verse kruiden.

Risotto van Asperges en Gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept