Tomatenrisotto met asperges, gorgonzola

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en snijd hem fijn. Snijd de asperges in schuine stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en de asperges 3 minuten op een laag vuur. Voeg de rijst toe en bak hem 2 minuten mee terwijl u voortdurend roert. Voeg de bouillon en de pastasaus toe en laat de rijst in ca. 20 minuten op een laag vuur zachtjes gaar worden. Af en toe roeren.
  • 2 Snijd ondertussen de rauwe ham in reepjes en verkruimel de gorgonzola. Roer de ham en gorgonzola door de risotto. Breng eventueel verder op smaak met wat zout, versgemalen zwarte peper en een extra scheutje olijfolie.
  • 3 Schep de tomatenrisotto in 2 warme diepe borden en bestrooi met de basilicum.

Tomatenrisotto met asperges, gorgonzola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept