Spinazierisotto

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot en look fijn.
  • 2 Bak de sjalot en look glazig.
  • 3 Voeg de rijst toe en bak alles nog 3 minuten.
  • 4 Voeg de wijn en het water toe. Los de kreeftenbouillon op.
  • 5 Laat 15 tot 20 minuten sudderen, tot het vocht zo goed als allemaal is opgenomen.
  • 6 Roer nu de spinazie door de rijst.

Spinazierisotto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept