Zoek
Spinazierisotto
2
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl water
1 dl droge witte wijn
120 gr diepvriesspinazie
100 gr risottorijst
1 sjalot
1 tl kreeftenbouillon (onopgelost)
1 teentje look
Bereiding
1
Snipper de sjalot en look fijn.
2
Bak de sjalot en look glazig.
3
Voeg de rijst toe en bak alles nog 3 minuten.
4
Voeg de wijn en het water toe. Los de kreeftenbouillon op.
5
Laat 15 tot 20 minuten sudderen, tot het vocht zo goed als allemaal is opgenomen.
6
Roer nu de spinazie door de rijst.
Spinazierisotto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat-spinazierisotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept