WOK MET BAMI, garnaalstaarten en spitskool

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de noedels zoals vermeld op de verpakking, spoel ze met koud water en laat ze uitlekken. Kuis de spitskool en snij fijn. Verwarm de bami mix zoals vermeld op de verpakking
  • 2 Verwarm een wok en verwarm de garnalen 3 minuten in een beetje olie. Voeg de kool toe en verwarm 4 minuten. Meng met de warme bami mix en laat 2 minuten opwarmen. Voeg de helft van de basilicum toe op het einde van de kooktijd.
  • 3 Verdeel de bami over 4 kommen of borden, strooi er wat basilicum over en dien op met kroepoek
  • 4 u kan de spitskool vervangen door chinese kool of bok choy

WOK MET BAMI, garnaalstaarten en spitskool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept