Zoek
vegetarische curry met rijst
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rode paprika
1 gele paprika
1 rode ajuin
1 courgette
2 aubergines
3 seldertakken
2 theelepels garam masala
400 ml kokosmelk (niet gesuikerd)
150 ml groentebouillon
1 citroen
peper en zout
250 gr basmatirijst
750 ml water
1 soeplepel zout
Bereiding
1
snij de ui, paprika's, courgette, selder en de aubergines in reepjes
2
Verwarm 2 soeplepels kokosmelk in een pan met een beetje garam masala. Voeg de groenten toe, en de rest van de kokosmelk en de boullon.
3
Laat sudderen gedurende 10 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Zout en peper naar smaak en eindig met een beetje citroensap.
4
Voor de rijst
5
spoel de rijst en laat uitlekken.
6
Breng het gezouten water aan de kook . Voeg de rijst toe en laat 12 minuten koken (zie kooktijd op pakje)
7
giet de rijst af en dien op met de vegetarische curry
vegetarische curry met rijst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept