RUNDERREEPJES UIT DE WOK

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes. Schil de worteltjes maar laat ze heel. Snij de paprika in reepjes. Blancheer de broccoli en de boontjes even in licht gezouten water. Snipper de knoflook en het chilipepertje (zonder de zaadjes) fijn. Schil en rasp de gember.
  • 2 Roerbak het vlees goudbruin in een wok met hete olie. Haal het vlees uit de wok. Roerbak in dezelfde olie de knoflook, het chilipepertje en de geraspte gember kort. Doe de worteltjes en de paprikareepjes in de wok en roerbak 3 minuten. Voeg er dan de rest van de groenten aan toe.
  • 3 Overgiet met de bouillon en laat 1 minuut verder garen, onder deksel. Doe het vlees bij de groenten en schep om.
  • 4 Breng op smaak met sojasaus.
  • 5 Snij de lente-ui in ringetjes en hak de peterselie grof. Strooi dat over het wokgerecht.
  • 6 Serveer de runderreepjes met rijst.

RUNDERREEPJES UIT DE WOK is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept