Saffraanrisotto met rivierkreeftjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit de snippers hierin gedurende ongeveer 2 minuten. Schep de rijst erdoor en fruit zachtjes tot de rijstkorrels glazig zijn.
  • 2 Roer de wijn en de saffraan erdoor en blijf roeren tot het vocht is opgenomen. Voeg dan een soeplepel hete bouillon toe en roer weer tot het vocht is opgenomen. Herhaal dit met de rest van de bouillon.
  • 3 Proef of de rijst gaar is. Als dit niet zo is, voeg dan steeds kleine beetjes heet water toe tot de korrels wel gaar zijn. Schep er de rivierkreeftjes, de mascarpone en een scheut olijfolie door en breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Saffraanrisotto met rivierkreeftjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto met cantharellen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept