Snelle Kip Cashew Roerbak

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de maïzena op in de kippenbouillon en roer de sojasaus, gember en chilisaus erdoor; zet apart.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Roerbak hierin de kip 5 minuten, zodat het vlees niet meer roze is. Haal de kip uit de pan en zet apart.
  • 3 Schenk de resterende eetlepel olie in de wok en roerbak de ui, groene paprika, de helft van de cashewnoten en waterkastanjes hierin. Roerbak tot de waterkastanjes heet zijn en de ui zacht, ongeveer 5 minuten. Roer de saus zodat de maïzena zich weer mengt, en schenk dat in de wok, breng aan de kook. Voeg de kip weer toe en roer tot de saus dikker wordt en de kip warm is.
  • 4 Bestrooi voor het serveren met de overgebleven cashewnoten
  • 5 Serveer met rijst en eventueel een salade.
  • 6 All Recipes

Snelle Kip Cashew Roerbak is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept