Zoek
WOK MET CHINESE GROENTEN EN VARKENSREEPJES
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 GR VARKENSFINETTES
300 GR BAMIWOKGROENTEN
1 blikje ananasstukjes
2à3 EL KETJAP MANIS
1,5 dl kippenbouillon 1/2 bouillonblokje opgelost in 1,5 dl heet water
2 EL Zonnebloemolie
wokkruiden
peper en zout
instantsausbinder (facultatief)
Bereiding
1
verhit de wok en doe er 1EL zonnebloemolie in . Roerbak het vlees in 3 minuten goudbruin en haal het uit de wok
2
Doe opnieuw 1 EL zonnebloemolie in de wok en roerbak de bamiwokgroenten 3 à 4 minuten. voeg de bouillon toe om aanbranden te voorkomen.
3
Voeg de ananasstukjes toe, roer om en werk af met ketjap manis, peper, zout en wokkruiden. Bind indien gewenst licht met instantsausbinder.
4
Dien op, zet voor de liefhebbers nog zoetzure saus op tafel.
WOK MET CHINESE GROENTEN EN VARKENSREEPJES is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Milde thaise varkensvleescurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept