1 breng een pannetje met water aan de kook. Maak de worteltjes schoon en snij in plakjes, verdeel de broccoli in roosjes, snij de paddenstoelen in plakjes
2 neem de pitjes uit de peper en snij in dunnen ringetjes, snij de courgette in blokjes, was de sojascheuten en laat de mais uitlekken, schil de gember en hak fijn, snipper de ui, en hak het knoflook
3 dompel de plakjes wortel 2 minuten in het kokende water en schep ze eruit. Doe hetzelfde met de broccoli
4 bak in de wok, eerst de gember met knoflook en chilipeper, als ze beginnen de kleuren doe je er de ui bij
5 als de ui glazig is, volgen de blokjes courgette en na een minuut of 2 de paddestoelen
6 zodra de paddenstoelen geslonken zijn, mogen de broccoli, en worteltjes in de wok, en vervolgens de babymais en sojascheuten
7 los de maizena op met water, roer door de groenten, laat er nu het bouillonblokje in glijden en nog een koffielepel oestersaus. serveer met rijst of noedels