Risotto in de oven met pompoen en pancetta

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200°C
  • 2 Doe alle ingrediënten behalve de mascarpone in een vuurvaste schotel en dek af met een deksel of aluminiumfolie.
  • 3 Laat 45 minuten garen in de oven.
  • 4 Haal de schotel uit de oven, verwijder de salieblaadjes en de tijm en roer de mascarpone en parmezaan onmiddellijk onder het rijstmengsel.
  • 5 Kruid met peper en zout uit de molen en dien op.

Risotto in de oven met pompoen en pancetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept