Zongedroogde tomaten tapenade

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zon gedroogde tomaten uitlekken en vang het vocht op.
  • 2 Doe alle ingrediënten in de keukenmachine of maal alles fijn in de blender of met de staafmixer. Hou je van een fijne structuur, maal dan langer en geef je de voorkeur aan een grovere structuur maal dan wat korter. Doe vooral, wat jij lekker vindt.
  • 3 En voeg gewoon wat meer olie toe, als je de tapenade te droog vindt. Heerlijk met kaas op de boterham of op een toastje bij de borrel.

Zongedroogde tomaten tapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept