Zoek
Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met
6
55 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 g Solo
80 g bloem
5 dl melk
4 vellen brikdeeg
Solo Vloeibaar
200 g rucolasla
rode wijnazijn
grof zout
muskaatnoot
bertolli extra vergine
20 kerstomaten
peper
2 stronkjes geitenkaas
Bereiding
1
Smelt de Solo en roer er de bloem onder.
2
Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken.
3
Snij de korsten van de kaas en brokkel hem in de saus.
4
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
5
Laat afkoelen en verdeel over de vellen brikdeeg.
6
Rol ze op en smeer de bovenkant in met de Solo Vloeibaar.
7
Schuif ze 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
8
Maak ondertussen de sla met raketsla, azijn en olie en schik op de borden.
9
Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ze erbij. 1
0
Leg op ieder bord een paketje brikdeeg en werk af met grof zout en vers gemalen peper.
Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paprika-Geitenkaastaart
30-60 min -
Bekijk recept
Geitenkaastaart Met Zongedroogde Tomaten Van Jamie
30-60 min -
Bekijk recept
Geitenkaastaart Met Walnoten
30-60 min -
Bekijk recept