Zoek
Garnalensalade met veldsla
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
40 g Solo
330 g gepelde zoetwatergarnalen
zout
1 eetlepel azijn
1 koffielepel rietsuiker
1 ui
1 eetlepel sesamzaadjes
peper
100 g soja (cheuten
2 eetlepels Bertolli extra vergine
200 g veldsla
Bereiding
1
Smelt de Solo in een pan en roerbak de garnalen met de uisnippers.
2
Roerbak de sojascheuten erbij.
3
Doe de garnalen in een ruime kom en laat afkoelen.
4
Doe er de veldsla bij en roer de azijn met de olie en de suiker tot een sausje.
5
Roer bij de sla.
6
Schik op de borden en werk af met de sesamzaadjes.
Garnalensalade met veldsla is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept