Zoek
Kalkoensalade met rode bonen en pikante saus
4
130 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 iceberg salade
1 scherp pepertje
1 blik rode bonen
1 eetlepel azijn
1 limoen
zout
gehakte peterselie
400 g gebakken kalkoen filet
peper
2 tomaten (gepeld en ontpit)
2 teentjes look
3 eetlepels bertolli extra vergine
Bereiding
1
Hak het tomatenvlees fijn.
2
Ontpit het pepertje en snipper het fijn.
3
Voeg het met de olie en de azijn bij de tomaat.
4
Roer goed om en breng verder op smaak met limoensap, peper en zout.
5
Zet minstens 2 uur koel weg.
6
Snipper de sla fijn.
7
Verdeel het vlees in blokjes en laat de bonen goed uitlekken.
8
Schik de sla op de borden.
9
Verdeel er het vlees en de bonen over en werk af met enkele lepels saus. 1
0
Versier met de gehakte peterselie.
Kalkoensalade met rode bonen en pikante saus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Kalkoensalade met roquefort
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept