Kalkoensalade met rode bonen en pikante saus

4
130 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak het tomatenvlees fijn.
  • 2 Ontpit het pepertje en snipper het fijn.
  • 3 Voeg het met de olie en de azijn bij de tomaat.
  • 4 Roer goed om en breng verder op smaak met limoensap, peper en zout.
  • 5 Zet minstens 2 uur koel weg.
  • 6 Snipper de sla fijn.
  • 7 Verdeel het vlees in blokjes en laat de bonen goed uitlekken.
  • 8 Schik de sla op de borden.
  • 9 Verdeel er het vlees en de bonen over en werk af met enkele lepels saus. 1
  • 0 Versier met de gehakte peterselie.

Kalkoensalade met rode bonen en pikante saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Kalkoensalade met roquefort
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept