Zoek
Garnalencocktail
4
10 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g gekookte zoetwatergarnalen
4 porties groene sla
1 eetlepel Engelse saus
1 eetlepel ketchup
4 eetlepels Bertolli extra vergine
1 eetlepel azijn
8 tomaatjes (klein)
tabasco
1 eetlepel dille (gehakt)
peper en zout
Bereiding
1
Meng de engelse saus met de ketchup, de dille en de tabasco.
2
Roer er de azijn en de olie bij en breng op smaak met peper en zout.
3
Roer de saus door de sla en schik op de borden.
4
Werk af met de garnalen en dien koel op.
Garnalencocktail is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept