Zoek
Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g verse tonijnsteak
2 eetlepels Solo
2 eetlepels Solo Vloeibaar
4 porties raketsla
1 eetlepel rode wijnazijn
grof zout
2 sneetjes wit brood
1 rode ui
peper
4 eetlepels extra vergine olijfolie
2 eetlepels sesamzaadjes
Bereiding
1
Verhit de Solo en bak de tonijn gedurende 45 seconden op iedere kant gaar.
2
Haal uit de pan en laat afkoelen.
3
Smeer het brood aan beide kanten in met de Solo Vloeibaar en snij in blokjes.
4
Bak ze in een pan tot ze mooi goudgeel zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
5
Pel en snij de ui in schijfjes.
6
Meng de olijfolie en de azijn met het sesamzaad en roer met de ui door de sla.
7
Snij de vis in blokjes en meng ze met de sla.
8
Werk af met vers gemalen peper en grof zout.
Verse tonijnsalade met raketsla en rode ui is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept