Zoek
Pandorato met ham en mozzarella
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 koffielepels Bertolli rode pestosaus
Solo Frituurvet
0.125 l melk
2 eetlepels bloem
zout
8 sneetjes bruin toastbrood
125 g mozzarella
4 sneetjes gekookte ham
peper van de molen
blaadjes basilicum
2 eieren
Bereiding
1
Ontkorst het brood en snij de mozzarella in acht plakjes.
2
Bestrijk 4 sneetjes brood met de pestosaus, tot op 1 cm van de randen.
3
Leg er een sneetje ham op en twee plakjes mozzarella.
4
Kruid met peper en leg er dan een blaadje basilicum en een tweede sneetje brood op.
5
Druk goed aan. Giet de melk in een diep bord en doop er de dubbele boterhammen aan alle zijkanten in.
6
Druk goed samen en haal ze helemaal door de melk.
7
Haal ze langs alle kanten door de bloem en leg ze in een diepe schotel.
8
Klop de eieren los met wat peper en zout en giet ze over de boterhammen.
9
Draai om en bedek ook zorgvuldig de zijkanten met ei. Laat even staan. Verhit ondertussen de Solo Frituurvet. 1
0
ak de boterhammen aan twee kanten goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. 1
1
Werk af met basilicum en serveer onmiddellijk met wat sla.
Pandorato met ham en mozzarella is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept