Gevulde champignons

5
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem enkele grote champignons en was ze zorgvuldig.
  • 2 Verwijder voorzichtig de steel en hol de hoedjes uit.
  • 3 Laat de Solo smelten in een pan en voeg het citroensap toe (zo worden de champignons niet zwart). Laat de steeltjes even bruinen en roer er dan de kruidenkaas bij .
  • 4 Vul de hoedjes en bestrooi met bieslook.
  • 5 Serveer op een bedje van gemengde sla, waaronder u heel dunne ringetjes witte ui, hazelnoten en fijn gesneden radijsjes heeft gemengd.

Gevulde champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept