Zoek
Slaatje van gevogeltelevertjes
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 liter witte wijn
400 g gevogeltelevertjes
Solo
zout
50 g waterkers
2 renetappels
2 eetlepels notenolie
1 scheutje porto
peper
50 g verse spinazie
1 koffielepel mosterd Amora
10 walnoten (gepeld)
1 eetlepel balsamicoazij
kaneelpoeder
Bereiding
1
Breng de witte wijn aan de kook.
2
Pocheer de levertjes 3 minuten. Lek uit.
3
Bak de levertjes goudbruin in een pan met dikke bodem met Solo.
4
Bak de levertjes tot ze à point zijn.
5
Kruid met peper en zout.
6
Was de spinazie en waterkers en laat uitlekken.
7
Snij de appels in kleine blokjes, bak ze in Solo en bestrooi bij het einde van het bakken met kaneel.
8
Maak een vinaigrette met azijn, mosterd, port, notenolie, peper en zout.
9
Schik de spinaziebladeren langs de randen van de kommetjes. 1
0
Leg wat veldsla middenin en overgiet met een beetje vinaigrette. 1
1
Schik de gebakken appels op de veldsla. 1
2
Leg de gevogeltelevertjes in het midden van de kommetjes.
Slaatje van gevogeltelevertjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept