Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes

4
17 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de graten uit de zalm.
  • 2 Los het bouillonblokje op in 2 eetlepels Solo.
  • 3 Bestrijk vervolgens de zalm met de Solo en bak de mootjes kort in een hete pan met antiaanbaklaag.
  • 4 Was de sla en maak hem aan met peper, zout, de resterende Solo en het limoensap.
  • 5 Schik de zalm op koude borden, kruid met wat zout, peper, roze peper en de kappertjes.
  • 6 Schik daarna de salade eromheen.

Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept