Zoek
Croque-monsieur met Comté, kippenwit
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 sneden toastbrood
200 g Comté
8 groene asperges
30 g Solo
2 stukken kipfilet
extra vergine olijfolie
12 gekonfijte tomaten
100 g platte kaas
1 eetlepel verse room
8 basilicumblaadjes
Bereiding
1
Snij de Comté in dunne plakjes met dezelfde afmetingen als het brood.
2
Kook de asperges in water en snij ze in de lengte en in de breedte in tweeën.
3
Bak de stukken kippenwit met de Solo in de pan en snij ze daarna in dunne plakjes.
4
Bestrijk de sneden toastbrood met een beetje olijfolie.
5
Stel de Croque Monsieur in deze volgorde samen: brood, Comté, tomaten, kip en asperges.
6
Rooster ze in de oven of in een speciaal toestel.
7
Verdun de plattekaas met een beetje room en voeg er de vers versnipperde basilicumblaadjes bij.
Croque-monsieur met Comté, kippenwit is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tom Yum
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde kip met citrusvruchten en rood pepertje
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvie met appelen en kip
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Croque met 3 gruyères
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque monsieur
28 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept