Zoek
Slaatje van oost-indische kers
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g Emmental Grand Cru
150 g veldsla
30 g onbehandelde Oost-Indische kers
Bertolli extra vergine
zout, peper
Bereiding
1
Verwijder de worteltjes van de veldsla, spoel de sla schoon onder helder water en zwier ze voorzichtig droog.
2
Maak de Oost-Indische kers schoon en verwijder de stengel.
3
Snij de Emmental Grand Cru in dunne reepjes.
4
Verdeel de veldsla op elk bord, schik er de fijne
5
reepjes Emmental Grand Cru op en voeg daarna de Oost-Indische kers toe.
6
Overgiet met een straaltje Toscaanse olijfolie. Kruid met zout en peper.
Slaatje van oost-indische kers is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kersentruffels
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept