Slaatje van oost-indische kers

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de worteltjes van de veldsla, spoel de sla schoon onder helder water en zwier ze voorzichtig droog.
  • 2 Maak de Oost-Indische kers schoon en verwijder de stengel.
  • 3 Snij de Emmental Grand Cru in dunne reepjes.
  • 4 Verdeel de veldsla op elk bord, schik er de fijne
  • 5 reepjes Emmental Grand Cru op en voeg daarna de Oost-Indische kers toe.
  • 6 Overgiet met een straaltje Toscaanse olijfolie. Kruid met zout en peper.

Slaatje van oost-indische kers is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept