Confiture d'oignons rouges

4
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boter in de pan smelten, de in schijfjes gesneden ui erbij en op een zacht vuurtje stoven. Voeg er dan de suiker eraan toe en laat dit alles noch 30 min stoven (opletten af en toe omroeren). Voeg dan de azijn en de wein erbij en laat nochmals 30 min sudderen. Neem de ui confituur van het vuur en roer er als "final touch"de granaat saus eraan toe.
  • 2 Gebruik dezelfde wein die op tafel komt.
  • 3 Mein favoriet: Cabernet Sauvignon - Domaine de Valensac Vin de Pays D' Oc
  • 4 Granaat saus is in Türkische winkels te koop (Nar Eksisisosu) 340 g
  • 5 Zeer aan te bevelen met eende borst
  • 6 Ook koud zeer lekker met "foie gras"
  • 7 Tip:eten-en-drinken.infonu.nl/producten/25723-granaatappel-goed-voor-hart-en-huid.html

Confiture d'oignons rouges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsalade met rucola en kapperappeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met kabeljauw
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kip met aardappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Almost Bloody Mary
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Bakewell taart
30 min Gebak
Bekijk recept
Chocoladetaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeiensoufflé
30 min- Nagerecht
Bekijk recept