Timbaaltje van asperges met tomaten

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges beetgaar en laat afkoelen.
  • 2 Tomaten in 4 snijden, ontpitten en in brunoise snijden, mengen met de in stukken gesneden asperges, gesnipperdeblaadjes verse basilicum en basilicumolijfolie.Laten trekken en regelmatig voorzichtig omroeren.Dunne plakjes gerookte zalm en gebakken scampi om bord leggen, in het middel een timbaaltje van asperges en tomaten. Versieren met enkele blaadjes verse basilicum en verse pesto.
  • 3 Serveren met pas afgebakken foccacio.
  • 4 Indien gewenst kan de zalm en de scampi vervangen worden door rauwe of gerookte ham.

Timbaaltje van asperges met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat-ricottatimbaaltjes
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtimbaaltje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept