Champignons met kaassaus

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  • 2 Bak ze in de helft van de boter tot ze net gaar zijn en laat ze goed uitlekken.
  • 3 Smelt de rest van de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor en laat enkele minuten koken.
  • 4 Roer geleidelijk de melk erdoor en kook een gebonden saus.
  • 5 Voeg dobbelsteentjes ham erbij, de champignons, de geraspte kaas (150 g) en kruid met peper en zout.
  • 6 Laat de saus niet meer koken, als de kaas is toegevoegd.
  • 7 Leg het mengsel op warme geroosterde sneetjes brood, strooi de resterende kaas erop en laat ze onder de grill bruin worden. Strooi wat gehakte peterselie op het brood en schik de slablaadjes er omheen.
  • 8 Eet smakelijk.

Champignons met kaassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept