Zoek
Kaassalade Padan
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gram Jonge kaas
1 blik Tonijn
450gram Blik fijne erwtjes
0 1 groene selder
1 bosje verse peterselie
1 bosje verse bieslook
1 pot citroenmayonaise
0 poeder paprika,cayennepeper,selderzout,peper
Bereiding
1
De selder rauw laten en in fijne stukjes snijden , afspoelen in vergiet .
2
Erwtjes openen en bij in vergiet doen ,spoelen.
3
De kaas in kleine blokjes snijden.
4
De tonijn openen en vocht verwijderen ,in (grootgenoeg) glazen kom doen en verbrokkelen.
5
Hieraan toevoegen ,selder,kaas,erwtjes en fijgesneden peterselie en bieslook.
6
Kruiden naar smaak toevoegen en alles vermengen met mayonaise !!!!
7
Lekker om in de koelbox mee te nemen op picknick ,met stokbrook !!!
8
Maar thuis smaakt het ook hoor!!! Je kan dit ook gebruiken om tomaten (koud) mee te vullen!!
Kaassalade Padan is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groene Cake
0-10 min -
Bekijk recept
Trostomaten gevuld met kaassalade
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensandwich met kaassalade
10 min
Bekijk recept
Garnalentartaartje Met Tomatensalsa En Mozzarellatosti
20-30 min -
Bekijk recept
Chorizo-Kaassalade
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept