Kaassalade Padan

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De selder rauw laten en in fijne stukjes snijden , afspoelen in vergiet .
  • 2 Erwtjes openen en bij in vergiet doen ,spoelen.
  • 3 De kaas in kleine blokjes snijden.
  • 4 De tonijn openen en vocht verwijderen ,in (grootgenoeg) glazen kom doen en verbrokkelen.
  • 5 Hieraan toevoegen ,selder,kaas,erwtjes en fijgesneden peterselie en bieslook.
  • 6 Kruiden naar smaak toevoegen en alles vermengen met mayonaise !!!!
  • 7 Lekker om in de koelbox mee te nemen op picknick ,met stokbrook !!!
  • 8 Maar thuis smaakt het ook hoor!!! Je kan dit ook gebruiken om tomaten (koud) mee te vullen!!

Kaassalade Padan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene Cake
0-10 min -
Bekijk recept

Trostomaten gevuld met kaassalade
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensandwich met kaassalade
10 min
Bekijk recept
Garnalentartaartje Met Tomatensalsa En Mozzarellatosti
20-30 min -
Bekijk recept
Chorizo-Kaassalade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept