pomodori wullum

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de tomaten in de lengte halveren en de pitjes verwijderen. en laat ze uitlekken op keukenpapier. snijd de bleekselderij in zeer dunne plakjes, snijd de olijven in kleine
  • 2 stukjes en pers de look. meng de ingredienten en voeg de italiaanse kruiden, peper en zout toe. vul de tomaten met dit mengsel, druppel er olijfolie over en garneer met een basilicumblaadje.

pomodori wullum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketjes met zongedroogde tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-gnocchi uit de oven
30 min-
Bekijk recept