Slaatje van grijze garnalen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de vinaigrette door het ei, de mosterd, olie, azijn en de ajuin te mixen. Werk af met 1dl Rodenbach en peper en zout.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in brunoise.
  • 3 Maak een nestje van de sla, doe er de grijze garnalen, de in blokjes gesneden Oud Brugge en de tomaten in.
  • 4 Nappeer met de Rodenbachvinaigrette, garneer met kervel of platte peterselie.

Slaatje van grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept