Zoek
Slaatje van grijze garnalen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g gemengde sla
200 g handgepelde grijze garnalen
150 g Oud Brugge
2 tomaten
1 ei
1 kleine ui
1 el mosterd
4 el azijn
2 dl olie
1 flesje Rodenbach
peper en zout
Bereiding
1
Maak de vinaigrette door het ei, de mosterd, olie, azijn en de ajuin te mixen. Werk af met 1dl Rodenbach en peper en zout.
2
Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in brunoise.
3
Maak een nestje van de sla, doe er de grijze garnalen, de in blokjes gesneden Oud Brugge en de tomaten in.
4
Nappeer met de Rodenbachvinaigrette, garneer met kervel of platte peterselie.
Slaatje van grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept