Asperge-sperziebonensalade

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de korstjes van het brood en bestrijk ze met 1 eetlepel Solo. Rooster het brood op het rooster boven een gloeiende barbecue lichtbruin. Laat het afkoelen en snijd het brood in dobbelstenen.
  • 2 Pel de knoflook. Klop een dressing van de mayonaise, de yoghurt, de azijn, de mosterd, de oregano, de uitgeperste knoflook en peper en zout (of eventueel de fijngehakte ansjovis) naar smaak. Was de asperges. Snijd het onderste stugge stukje eraf en snijd de asperges in stukjes van ca. 5 cm. Haal de boontjes af. Schep de aspergestukjes met de boontjes en 1 eetlepel Solo door elkaar en doe de groenten over in een grillschaal.
  • 3 Rooster de groenten in de grillschaal op het rooster van een gloeiende barbecue beetgaar.
  • 4 Doe de groenten over in een schaal en druppel de dressing erover. Bestrooi met de croutons en serveer direct.

Asperge-sperziebonensalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept