Salade met geitenkaas, cranberries en walnoten

2
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een lekkere, snelle salade met rucola, geitenkaas, walnoten en veenbessen.
  • 2 Dit is een heerlijk voorgerecht, maar het kan ook goed als maaltijdsalade geserveerd worden met een stuk brood erbij.
  • 3 Voor de dressing
  • 4 1/2 eetlepel extra vierge olijfolie.1 tl citroensap, 1/2 el honing,versgemalen peper en zout
  • 5 Was de cranberries. Rooster de walnoten in een pan zonder boter of olie totdat ze bruin beginnen te worden.
  • 6 Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  • 7 Verdeel de rucola over 2 borden. Verbrokkel de geitenkaas eroverheen. Bestrooi met de cranberries en geroosterde walnoten.
  • 8 Besprenkel de salades met de dressing. Serveer meteen.

Salade met geitenkaas, cranberries en walnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept