2 Breek de eieren en doe enkel de dooiers in een hoge mengbeker. Het eiwit gebruiken we niet.
3 Pel de look en snij de teentjes in kleine stukjes. Voeg ze toe aan het eigeel in de mengbeker.
4 Knijp de citroen uit in de beker en voeg er de mosterd aan toe.
5 Plaats de staafmixer in de pot en schenk al mixend de arachideolie toe, tot je een stevige mayonaise krijgt.
6 Schenk yoghurt bij de mayonaise en mix alles tot een romige dressing.
7 Voeg een voorzichtig snuifje cayennepeper en enkele druppels worcestershiresauce (Engelse saus). Mix alle ingrediënten in de dressing. Proef en voeg naar smaak nog wat extra kruiding toe.
8 Zet de Caesardressing even koel.
9 Scheur de bladeren van de sla in grove stukken en was ze in veel koud water. Laat de sla goed uitlekken.1
0 Vul een grote slakom met de gescheurde blaadjes sla.1
1 Schik hierop de stukjes kip en de croutons.1
2 Schenk er enkele flinke lepels Caesardressing over en werk de sla af met schilfers van het blokje Parmezaase kaas.