Gegrilde venkelsalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkelknollen in plakken van een halve centimeter, zodat de plakken aan elkaar blijft zitten. Bewaar de venkeltakjes. Besprenkel de venkelplakken met een beetje olie en rooster ze op de bbq in circa 5 minuten per kant mooi goudbruin.
  • 2 Plet de hazelnoten grof met een groot mes en rooster de hazelnoten in een droge koekenpan in circa 3 minuten goudbruin.
  • 3 Verwijder de schil van de sinaasappels en snijd partjes uit de sinaasappels.
  • 4 Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de olijven in ringetjes.
  • 5 Meng alle ingrediënten in een grote kom.
  • 6 Garneer met de venkeltakjes.

Gegrilde venkelsalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fantasyburger
30 min-
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept